Vägen till bioekonomin börjar här

Paper Province hjälper företag, personer och projekt som tar vara på skogens möjligheter för en hållbar framtid. Klustret samlar mer än 100 medlemsföretag, minst lika många samarbetspartners och flera unika testmiljöer som kan hjälpa din verksamhet framåt.

Omställningen från fossilt till förnybart pågår och alla inom Paper Province drar sitt strå till stacken. Det är redan känt att bränsle, plaster och tyger kan skapas av förnybar skogsråvara – men vilka innovationer finns kvar att upptäcka?

På uppdrag av våra medlemsföretag arbetar vi med innovation och utveckling, kompetensförsörjning, mötesplatser, internationalisering och marknadsföring. Vi för samman företag och organisationer i ett enda stort nätverk, i syfte att befria världen från fossila råvaror.

Behöver du hjälp med att utveckla en produkt eller tjänst, vidga ditt nätverk, ansöka om finansiering eller hitta nya affärspartners? Eller vill du börja jobba i vår bransch? Vi kan ge dig coachning för att komma framåt och koppla ihop dig med rätt personer, oavsett om du är innovatör, entreprenör, student eller finansiär. Allt för att vi tillsammans ska kunna skapa en hållbar, skogsbaserad bioekonomi.