Vägen till bioekonomin börjar här

Paper Province hjälper företag, personer och projekt som tar vara på skogens möjligheter för en hållbar framtid. Klustret samlar mer än 130 medlemsföretag, minst lika många samarbetspartners och flera unika testmiljöer som kan hjälpa din verksamhet framåt.

Det är redan känt att förpackningar, bränslen, plaster och tyger kan skapas av förnybar skogsråvara – men vilka innovationer finns kvar att upptäcka?

På uppdrag av våra medlemsföretag arbetar vi med innovation och utveckling. I det uppdraget ingår att föra samman viktiga aktörer som kan öppna dörrar för den som vill ställa om från fossilt till förnybart.

Behöver du hjälp med att utveckla en produkt eller tjänst, vidga ditt nätverk, ansöka om finansiering eller hitta nya affärspartners? Eller vill du börja jobba i vår bransch? Vi kan ge dig coachning för att komma framåt och koppla ihop dig med rätt personer, oavsett om du är innovatör, entreprenör, student eller finansiär. Allt för att vi tillsammans ska kunna skapa en hållbar, skogsbaserad bioekonomi.