En samlingsplats för kompetens och kunskap

Paper Province samlar drygt 120 företag inom de skogliga värdekedjorna, från lokala leverantörer till globala giganter. Att vara en del av klustret ger dig ett viktigt, givande och stärkande sammanhang.

Inom Paper Provinces medlemsföretag finns tusentals människor med olika kunskaper, kompetenser och erfarenheter. Genom möten, mässor och workshops kan du hitta nya affärspartners, få inspiration, utbyta idéer och knyta kontakter. Ett starkt kontaktnät underlättar lika mycket vid arbetssökande som vid rekryteringar.

Besök vårt kalendarium för att se alla aktuella möten och event: Kalender >

En bättre värld att leva i

I Paper Province samarbetar företag för att uppnå både gemensamma och egna mål.

Tillsammans vill vi få våra träd att bidra till planetens gröna omställning – inte minst för att det vore svårt att göra affärer på en planet som har kollapsat. Bland våra medlemsföretag finns alla stora maskinleverantörer, en fjärdedel av Sveriges pappers- och massabruk samt en stor mängd små och medelstora underleverantörer. Ingen annanstans i världen finns lika mycket kompetens och kunskap inom massa, papper och förpackningar. Tillsammans skapar vi en bättre värld att leva i.