Testbäddar

En test- och demonstrationsmiljö, så kallad testbädd, kan vara ett effektivt sätt att ta din innovation till nästa nivå. Paper Province kan koppla ihop dig med rätt testbädd för din idé.

Testbädd är en miljö där du kan testa nya idéer praktiskt redan under utvecklingsfasen. Till exempel för att prova och demonstrera nya processer och lösningar eller tillverka prototyper. Det gör testbäddarna till viktiga bryggor mellan forskning och kommersialisering. Kort och gott ett effektivt sätt att förädla dagens idéer till morgondagens hållbara produkter och tjänster.

Paper Province är aktivt med och stöttar och utvecklar testmiljöerna Circlab i Torsby (tidigare The Wood Region), Lignocity 2.0 i Bäckhammar och Fossilfria Laminat, FFLAM, men kan slussa dig vidare till många fler.

Vill du testa din innovation på en testbädd? Hör av dig till oss så hjälper dig och din idé att hitta rätt väg framåt.  Nedan kan du läsa mer om testbäddar som drivs av Paper Province, eller har ett tätt samarbete med klustret.

Besök testbäddarna digitalt

Vill du kika in hos två av testbäddarna? Då ska du titta på filmerna om Circlab, Lignocity och FFLAM:

https://youtu.be/cnUqKxLpXJA

 

Läs mer om testbäddarna och projekten som driver dem här:

Image

Peter Edberg

Project Manager and Team Leader


+46 (0)73 061 75 17
peter.edberg@paperprovince.com