Nominera till Paper Province Award 2021

Nu är det dags för en ny omgång av Paper Province Award. Du kan nominera en person eller grupp som bidragit till att boosta den cirkulära skogliga bioekonomin.

Priset på 25 000 kronor ska gå till en person eller grupp verksam i akademin, näringslivet eller offentlig verksamhet, som gjort stora insatser för utvecklingen av skogsbaserad bioekonomi.

Syftet med priset är att uppmärksamma innovation, utveckling och kommersialisering av nya tjänster eller produkter som är relevanta för skogsbaserad bioekonomi och för Paper Province medlemmar, och som därmed främjar tillväxten och företagandet i regionen.

Nominering

Priset kan gå till en specifik innovation, en rad insatser eller en livsgärning. Kandidater till priset tas fram av en nomineringskommitté som består av fem personer som representerar näringsliv och akademi.

Skicka in förslag på nomineringar till Sandra Sundbäck på e-post s.sundback@paperprovince.com. Vi vill ha din nominering senast 20 oktober, men skicka gärna in den så snart du kan.

Prisutdelning på “Papermakers Night” 11 november

Prisutdelningen kommer att äga rum när Paper Province anordnar sin stora branschträff Papermakers Night den 11 november.

Paper Province Award har delats ut årligen sedan 2018. Tidigare vinnare är Christer Gustavsson på BioShare, Lars Jernström på Karlstads universitet och UMV Coating Systems.

UMV Coating Systems vann Paper Province Award 2020

 

Image

Sandra Sundbäck

VD

+46 (0)70 259 95 62

sandra.sundback@paperprovince.com