Papermakers Night – inspiration och kunskap för skogsindustrin
Datum: 11/11

Papermakers Night – inspiration och kunskap för skogsindustrin

Äntligen är det dags för Paper Makers Night igen! Kvällen då skogsbranschen träffas över god mat, lyssnar på inspirerande talare och framförallt får möjlighet att träffas och ha det trevligt tillsammans. 

Det bästa av allt? Denna gång kan vi äntligen träffas fysiskt igen! Och SOM vi längtat!

NÄR: 11 november, mingel börjar 16:30
VAR: Karlstad CCC
KOSTNAD: 495 kr medlemmar, 795 kr ej medlemmar
ANMÄLAN: Registrera dig senast 8 november. Anmälningslänk hittar du här >  
OBS: Om du får förhinder måste du avanmäla dig senast två dagar innan. Oanvända platser som inte avanmälts kommer att debiteras.

Program

På temat innovation har vi bjudit in kvällens huvudtalare, Therese Albrechtson. Vi får också träffa intressanta startup-bolag såsom Wood Tube samt bjuds på innovativ underhållning. Under kvällen tillkännager vi också vinnaren av Paper Province Award.

Therese Albrechtson är en framgångsrik entreprenör och en uppskattad talare såväl bland unga entreprenörer som bland Sveriges toppolitiker och företagsledare. Hon har föreläst nästan tusen gånger i tolv länder om bland annat entreprenörskap, mod och positivt tänkande och mottagit priser som Sveriges företagerska och Sveriges framtida kvinnliga ledare.

Genom intervjuer med ett hundratals framgångsrika superentreprenörer har hon fått fram mängder av svar på frågan ”Vad är era framgångsnycklar?” Detta har sammanställts till en utbildning som baseras på tio stycken tillväxtnycklar som över 950 entreprenörer och vd:ar fått ta del av. 

Therese har sammanfattat och komprimerat hela utbildningen till en föreläsning där du under Papermakers Night får ta del av de viktigaste delarna för att nå tillväxt. Under kvällen hjälper hon dig finna vägen till framgång genom energi, inspiration och framförallt konkreta verktyg.

Varmt välkommen!

Kvällens talare:

Placeholder image

Therese Albrechtson

Författare och föreläsare

Placeholder image

Tobias Söderbom Olsson

vd, Wood Tube