Ledai

Ledai AB erbjuder resultatsäkra konsulter som hjälper producerande företag att använda process- och styrsystemdata till en stabilare produktionsprocess med hjälp av maskininlärning och artificiell intelligens.

Massa- och pappersbruken har stora möjligheter att använda AI. Till exempel för att förebygga störningar, trimma börvärden och simulera processer.

Många associerar fortfarande AI med framtiden. Men det har redan varit en del av vår vardag i flera decennier. Däremot har utvecklingen gjort rejäla kliv framåt de senaste åren när det kommer till algoritmer och datorers kapacitet att lagra data och göra avancerade beräkningar

På Ledai ser vi ett mönster i att projekt kan börja med ett problem med en produktionsprocess, att data finns att hämta från någon PLC och att man vill dra igång ett SixSigma-projekt. Vi har en blackbeltcertifierad sixsigma-expert som kan hjälpa er där. I ett naturligt nästa steg kommer det in att man vill automatisera en lösning för att undvika processproblemet och där är mjukvarulösningar och AI väldigt användbara verktyg. Just den kedjan från analys av problem, statistiska undersökningar, problemlösning och automation av lösningen är vår styrka på Ledai.

Hjälper er med datastrategi, GDPR och AI

Vi erbjuder resultatsäkra konsulter för ett relationsorienterat och ansvarsfullt samarbete med er. Vi har hjälpt flertalet kunder med datastrategier, projektledning och utveckling av AI-programvara.

Våra konsulter är utbildade i machine learning och är hjälp till er, både i planeringsfasen med goda råd om datastrategi, praktiska och ekonomiskt realistiska användningar av AI för just era behov, samt i genomförandefasen då vi utvecklar AI-programvara och modeller för era behov. AI och Machine Learning har på senaste åren utvidgat det möjliga högst avsevärt – även för små och mellanstora företag.

Både inom automation och AI/Machine Learning behövs riklig tillgång på data. Så för att få vara med i matchen så behöver många verksamheter ha en aktuell och vass datastrategi. Er datastrategi blir lika viktig och konfidentiell som er försäljningsstrategi, era strategiska mål och innovation.

Är du nyfiken på Ledai AB kan göra för dig? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Relaterade nyheter