Vad vill du veta mer om när det gäller digitalisering? 

Smarta telefoner, sociala medier, videomöten och andra digitala verktyg – de flesta av oss använder dem dagligen på jobbet. Men hur använder man dem på bästa sätt? Det kan Compare hjälpa till med!

Nu kan du som är anställd i ett  litet eller medelstort, värmländskt företag anmäla dig till Compares kostnadsfria utbildningar kring digitalisering. Under 2021 och 2022 genomför Compare den digitala förflyttningen med syftet att alla arbetsplatser, oavsett bransch ska vara en del av den digitala utvecklingen.

Har ni pratat om att starta ett Instagram-konto på ert företag och funderar på hur man gör det bäst? Skulle du vilja veta hur man kan använda ett digitalt bokningssystem? Eller vill du bara lära dig lite mer om vilka möjligheter det finns med en ökad digitalisering? Bra, då har Compare de perfekta hjälpmedlen för dig.

Anmäl dig till Compares kostnadsfria utbildningar

Välkommen att anmäla dig redan nu och få förtur på kommande utbildningar som visar hur du kan få nytta av digitala verktyg på jobbet. Att delta är kostnadsfritt och målet är att tillsammans öka digitaliseringen på din arbetsplats, ett digitalt steg i taget. Compare kommer att coacha er på er digitala resa och finnas där som stöd om ni skulle behöva.  

Anmäl dig nu, antalet platser är begränsat! 

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Compare digital förflyttning