Paddla för Musikhjälpen med Melker of Sweden

Den 12-18 december är det dags för årets Musikhjälpen. Och precis som tidigare år är Paper Province medlemsföretag Melker of Sweden med. Nu uppmanar de allmänheten att hjälpa till och hålla kajaker i rörelse under de 144 timmar välgörenhetsprojektet pågår.

Sedan 2015 har Melker of Sweden genom initiativet Paddla för Musikhjälpen samlat in pengar till förmån för Musikhjälpen. Årets utmaning är att hålla minst två kajaker i rörelse runt Kungsholmen i Stockholm dygnet runt under de 144 timmar som programledarna i Musikhjälpen sänder live.

– Vi kommer att använda både en 3D-printad kajak och vår helt biobaserade komposit-kajak när vi paddlar dessa 144 timmar non-stop, berättar Pelle Stafshede, vd för Melker of Sweden.

Alla kan vara med

Alla kan vara med och paddla, allt från proffspaddlare till de som aldrig suttit i en kajak tidigare. Pengarna som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema – för en tryggare barndom på flykt från krig.

Paddla runt Kungsholmen

Paddla för Musikhjälpen har sin bas vid Pampas marina nära Kungsholmen, där kan besökare och paddlare värma sig och köpa mat och dryck och där arrangeras diverse event, dygnet runt under hela Musikhjälpenveckan.

Bidra med minst 100 kr och paddla en av kajakerna runt ön. Det tar cirka två timmar. Eller bidra med minst 300 kronor så får du dessutom mat och en plats i den vedeldade bastun. All utrustning för vinterpaddling ingår, från torrdräkter och kajaker till instruktörer och guider.

Boka din plats

Vill du vara med och bidra, boka in din paddeltur på paddlaformusikhjalpen.se.