Webbinarium med Compare: Bli en tekniktämjare!
Datum: 1/2

Webbinarium med Compare: Bli en tekniktämjare!

Varmt välkommen till en tid för inspiration, kunskap och konkreta tips för att tämja tekniken som kan underlätta din vardag!

Behovet av kunskap inom digital teknik och digitalisering ökar kraftigt i alla delar av samhället, och Värmland är inget undantag. Samhället förändras och för att behålla och öka sin konkurrenskraft måste individer och företag hänga med.

Vi samlas för att tillsammans ta steget mot större trygghet i det digitala rummet, genom att våga utforska och se möjligheterna snarare än verktygen för att komma dit.

På plats, för att leda dig genom programmet, är Elin Häggberg. Elin är en pedagogisk föreläsare, bloggare, poddare och återkommande teknikexpert i Sveriges Radio. Hon vill göra teknik tillgängligt för fler, och pratar om det komplicerade eller nya på ett tillgängligt och lättbegripligt sätt. Anmäl dig idag för att ta första steget mot ett enklare, mer digitalt liv.

Evenemanget hålls helt digitalt, på en enkel plattform och med teknisk support tillgänglig så att du kan känna dig trygg.

Varmt välkommen, vi ser fram emot att träffa dig – var du än befinner dig!

Arrangör är Compare.

NÄR: Tisdag 1 februari kl. 09.45-12.00.
VAR: Online via Zoom, länk och instruktioner hittar du i anmälningsbekräftelsen.
FÖR VEM: För alla som är nyfikna på att utforska teknikens möjligheter i ett tryggt sammanhang.
ANMÄLAN: Görs via Compares hemsida
Evenemanget är kostnadsfritt.