Paddla för Musikhjälpen med Melker of Sweden
Datum: 12/12 - 18/12

Paddla för Musikhjälpen med Melker of Sweden

Sedan 2015 har Melker of Sweden genom initiativet Paddla för Musikhjälpen samlat in pengar till förmån för Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens välgörenhetsprojekt Musikhjälpen. I år går pengarna oavkortat till årets tema – för en tryggare barndom på flykt från krig.

Paddla för Musikhjälpen utgår från Pampas marina i Stockholm och utmaningen är att hålla (minst) två kajaker i rörelse runt Kungsholmen, dygnet runt under de 144 timmar som programledarna sänder live. Till detta uppmanas allmänheten att hjälpa till och hålla kajakerna i rörelse.

Två timmar runt Kungsholmen

Ett paddelvarv runt Kungsholmen tar cirka två timmar och kostar 100 kronor och för 300 kronor får paddlaren även mat och plats i den värmande bastun. All utrustning för vinterpaddling ingår, från torrdräkter och kajaker till kunniga instruktörer och guider.

Event dygnet runt

Med Melker Brand Store/LEK MER@ Pampas marina i Stockholm som bas arrangeras dessutom diverse event, dygnet runt under hela Musikhjälpenveckan. Hos dem går det också att köpa mat och dryck för frusna paddlare eller förbipasserande. Allt till förmån för Musikhjälpen. Initiativet startar med en gemensam stor paddlingsstart under kvällen den 12 december och på lördag den 17 december arrangeras det även en “prova-på-vinterpaddling” för dem som aldrig testat vinterpaddling tidigare.

NÄR: 12-18 december

VAR: Stockholm

FÖR VEM: Alla – från proffspaddlare till de som aldrig suttit i en kajak tidigare

PRIS: Från 100 kronor

ANMÄLAN: Läs mer och ANMÄL DIG HÄR