Nya vägar till pengarna – fyra innehållsrika förmiddagar med Almi
Datum: 23/11 - 26/11

Nya vägar till pengarna – fyra innehållsrika förmiddagar med Almi

Är du i behov av kapital för att utveckla företaget vidare? För att lyckas med företagets tillväxt behövs både kompetens och kapital. Välkommen till Almis digitala finansvecka: Nya vägar till pengarna.

Under fyra innehållsrika webbinarier får du lära dig mer om olika finansieringslösningar. Vi hoppas även kunna utmana och inspirera dig att lyfta blicken och tänka annorlunda. Ta chansen och gör dig redo för nästa steg!

NÄR: 23 – 26 november 2021, klockan 8:30 – 11:10 (samma tid alla dagarna)
VART: Digitalt (Länk skickas efter anmälan)
PROGRAM: Hittar du på Almis webbplats
ANMÄLAN: Görs här

På agendan

Trendspaning in i framtiden

Omvärlden förändras i allt snabbare takt. För att vara konkurrenskraftig gäller det att hela tiden utmana sig själv och våga tänka nytt. Denna vecka kommer vi få ta del av trendanalytikern Anna Starrins framtidsspaningar kopplat till digitalisering, hållbarhet, innovation, och internationalisering. Viktiga delar att väga in vid kommande investeringar.

Nya finansieringslösningar ​​​​​​​

Samhället utvecklas ständigt, och i och med digitaliseringen ser vi idag helt nya aktörer på finansmarknaden som har nya typer av finansieringslösningar. På detta webbinarium får du tillfälle att lyssna till olika aktörer som berättar om vilka möjligheter de erbjuder och vad de söker efter i de bolag där de investerar.

Att växa med riskkapital ​​​​​​​

Riskkapital kan skapa snabbare tillväxt i bolaget, via både kapital och kompetens. På detta webbinarium får du tillfälle att lyssna till olika aktörer som har koll på detta med riskkapital och lära dig vad som krävs för att lyckas.

Kapital för utveckling

Hållbar utveckling driver innovation och framväxten av nya affärsmodeller och affärsmöjligheter. På detta webbinarium får du tillfälle att lyssna till olika aktörer som kan detta med kapital för utveckling av innovativa idéer. Ta tillfället och lära dig vad som krävs för att lyckas.

Lyckas med din exportsatsning

Alla företag oavsett storlek eller fas är aktör på en global marknad och behöver anpassa sin affärsmodell till såväl möjligheterna som utmaningar med internationalisering. På detta webbinarium får du tillfälle att lyssna till olika aktörer som kan detta med finansiering för att nå en internationell marknad. Vad krävs för att lyckas med exportsatsningen?