Frukostseminarium: Schyst rekrytering
Datum: 8/3

Frukostseminarium: Schyst rekrytering

8 mars fortsätter vi seminarieserien inom kompetensförsörjning och jämställdhet, denna gång med fokus på Schyst rekrytering.

Under hösten och vintern har vi medarrangerat en serie frukostseminarier om kompetensförsörjning och jämställdhet på olika sätt, sett ur olika perspektiv, hos företag och arbetsplatser. Nu kör vi vidare under våren med fler inspirerande och utvecklande träffar.

Fredag den 8 mars är fokus på ”Schyst och breddad rekrytering”. Ett frukostseminarium där vi ger er smarta och värdefulla tips på hur din rekryteringsprocess kan bli mer inkluderande och jämställd. Det handlar om vad du kan göra för att bredda din rekrytering och nå målgrupper som du idag inte når med traditionellt innehåll eller i de vanliga kanalerna. Det kan till exempel vara att skriva en annan sorts platsannons, uttrycka och formulera sig på ett annat vis eller vara aktiv i nya forum.

Föreläsare: Lena Witting, projektledare och HR-konsult på Region Värmland och Louise Torevik, projektledare inom kompetensförsörjning och social hållbarhet på IUC Stål & verkstad.

NÄR: Fredag 8 mars. Digitalt deltagande klockan 7.45–8.30 och fysiskt deltagande klockan 7.30–9.00, extra tid är avsatt för frukostfika och diskussion.

VAR: Digitalt eller på plats i T-lab på Karlstad Innovation Park. Reservation för att fysisk träff kan komma att ställas in vid för få anmälda. Du är i så fall välkommen att delta digitalt i stället.

ANMÄLAN: Är öppen via eventwebben – länk > För fysiskt deltagande är sista anmälningsdag 5 mars, för digitalt deltagande 7 mars.

Detta är det femte tillfället i en mötesserie om kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer, som en del av satsningen Attraktionskraft Värmland som drivs av Region Värmland, Paper Province, Compare och IUC / Stål & Verkstad.