Ny medarbetare hos OptiPack

Pia Hellgren, är ny Key Account Manager för OptiPack

Pia Hellgren, har utsetts till Key Account Manager för OptiPacks verksamhet i Sverige, med placering i Sunne.

Jag har arbetat med förpackningar i över 15 år, både med inköp och försäljning, säger Pia Hellgren.

OptiPack är en ledande aktör på den Skandinaviska förpackningsmarknaden som varit verksam i mer än 100 år. OptiPack är specialister på förpackningstryck och har toppmoderna maskiner som klarar upp till tio färger i full HD-kvalitet.

Förpackningsbranschen är under ständig utveckling, och jag ser fram emot att jobba i en verksamhet som OptiPack, där man följer utvecklingen, ligger i framkant och samarbetar tätt med kunderna för att optimera just deras produkt. Jag vill inte endast vara en säljare, utan en långsiktig partner. Mig kan man alltid kan kontakta oavsett om det gäller samtal kring förpackningar eller om man bara har vägarna förbi Sunne för att se vår fina produktionsanläggning, inspireras i vårt showroom eller ta en kopp kaffe.

Vi är glada att kunna välkomna Pia Hellgren som vår nya Key Account Manager från och med september 2021. Mycket roligt över att få en engagerad person som Pia i vår organisation. Jag är övertygad om att vi delar samma entusiasm för förpackningsindustrin, kundrelationer och att bygga upp förtroende när vi gör affärer. Jag tror också att med Pias erfarenhet kommer öka samarbetet med våra kunder, säger Ulrik Fauhlér VD för OptiPack.

Vi på Paper Province önskar alla Pia all framgång i sin nya roll!