DHL Freight

Logistikbolaget för hela världen

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”.

DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster.  DHL ingår i koncernen Deutsche Post DHL som finns i 220 länder och har 570 000 anställda.

Genom sitt globala nätverk kan DHL erbjuda sina kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

DHL i Sverige har cirka 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Skicka Grönt med DHL

SKICKA GRÖNT är vårt klimatsmarta tillval där vi erbjuder våra kunder ett fossilfritt * transportalternativ inom Sverige. SKICKA GRÖNT innebär att vi producerar motsvarande transportarbete som din sändning genererar med fossilfri* teknik någonstans i vårt nätverk. Kostnaden är 5 kr inkl moms för ett eller flera paket i samma sändning, eller 49 kr inkl moms om du skickar en eller flera pallar i samma sändning upp till 2500 kg. Intäkterna går oavkortat till att ersätta våra svenska åkare för merkostnaden när de investerar i klimatsmarta fordon och bränslen.

*enligt Fossilfritt Sveriges definition

Läs mer om SKICKA GRÖNT här >