Paper Province

Projektledare

Nu söker vi på Paper Province en projektledare som vill vara med att ta samhället in i framtiden med hjälp av skogen.

Paper Province hjälper nya och etablerade företag att utveckla och lansera hållbara idéer med koppling till skogen. Vi är ett världsledande företagskluster inom skogsbaserad bioekonomi. Vi ägs och drivs av våra 130 medlemsföretag. Vi är öppna, modiga och hållbara och vi gör det tillsammans!

Paper Province aktiviteter bedrivs till största del inom olika projekt som stöttar omställningen till det fossilfria samhället. I rollen som projektledare kommer du att driva olika sorters utvecklingsprojekt, där projekten kretsar kring våra fyra strategiska områden: Innovation och utveckling, kompetensförsörjning, internationalisering och regional kraftsamling. Du sköter planering, budgetering, uppföljning och rapportering av projekten. Du leder processer, seminarier och workshops. I rollen kommer du att identifiera utmaningar och behov tillsammans med våra medlemmar och andra organisationer och omsätta dessa i handling.

En viktig del i rollen är även att identifiera utvecklingsbehov hos våra medlemsföretag, så att vi driver projekt som är relevanta och stärker och utvecklar våra medlemmar.

Vem är du?

Vi söker dig som är en fena på att följa processer och är van att driva samverkansprojekt från start till mål.

Du har erfarenhet av projekt- och/eller processledning med budgetansvar. Har du erfarenhet av projektledning med offentlig finansiering är det ett plus.

Vi ser gärna att du har erfarenhet att leda förändrings- och utvecklingsprocesser inom innovation och/eller företagsutveckling, kundbehovsdriven utveckling samt samskapande processer då vi på uppdrag av våra medlemsföretag och finansiärer mestadels jobbar med att hitta nya vägar framåt och öppnar dörrar för den som vill ställa om från fossilt till förnybart.

Som person är du kommunikativ, strukturerad, ansvarstagande och modig och har lätt för att skapa engagemang hos en grupp. Att du är en lagspelare ser vi som en viktig egenskap, då projekten oftast drivs tillsammans med kollegor, företag och offentliga parters.

Kommer du från en medlemsstyrd organisation eller på annat sätt har erfarenhet av att jobba med täta företagsdialoger kommer det att underlätta för dig i tjänsten.

Utöver ovanstående har du en akademisk utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du behöver ha god kunskap i Officepaketet samt erforderlig IT-vana. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med cirkulära affärsmodeller och processer samt metoder och verktyg för innovationsledning.

Anställningen

Tillsvidareanställning på 100 procent med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Placering: Karlstad

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av personligt brev och cv som skickas in via rekryteringsbyrån QTYMs hemsida >. Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum som är den 20 januari 2023.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryterare Maria Starrin, maria.starrin@qtym.se eller Sara Magnusson, sara.magnusson@qtym.se. Växel: 054-141800