Internationell marknadsföring av värmländska miljöteknikföretag

Nu kan värmländska företag och organisationer inom miljöteknik marknadsföras på portalen swedishcleantech.com och bli synliga för internationella köpare och investerare.

Paper Province är en av flera projektaktörer i Sustainable Business Cleantech. Projektet stöttar värmländska klimatsmarta företag med ambitionen att växa och etablera sig på tillväxtmarknader.

Projektet har åtagit sig rollen att registrera värmländska miljöteknikföretag på portalen swedishcleantech.com. Detta för att ge Värmland en chans att positionera sig inom miljöteknik och skapa ett skyltfönster till resten av omvärlden.

Vill du vara med? Läs mer nedan.

Om webbplatsen

Webbplatsen swedishcleantech.com riktar sig främst till utländska investerare och köpare som söker kontakt med svenska företag i branschen. Över 1000 svenska företag inom miljöteknik är registrerade. Samma databas nås från swedishcleantech.se, som riktar sig till den svenska marknaden. Båda webbplatserna är väletablerade och välbesökta. Under 2017 var det 32000 besökare på den internationella webbplatsen.

Vem kan registrera sig?

Företag och organisationer i Värmland med etablerad verksamhet inom miljöteknik såsom energieffektivisering, förnybar energi, vatten och avlopp, avfall och återvinning, byggnader och infrastruktur, transporter och avancerade material.

Vilka är fördelarna med att synas på webbsidan?

  • Du marknadsförs på den främsta plattformen för svensk miljöteknik, såväl nationellt som internationellt
  • Du blir synlig för nationella och internationella investerare och etablerare som söker svenska miljöteknikföretag
  • Du blir synlig för Swedish Cleantechs partners såsom smartcitysweden.com, greengothenburg.se, northswedencleantech.se, swedishtestbeds.com, swedishsmartgrid.se m.m. Vissa använder plattformen för att hämta information och vissa använder den för att dela med sig av information.
  • Du kan sprida företagsnyheter som är av relevans för en nationell och internationell målgrupp
  • Det är kostnadsfritt att vara med och det går när som helst att dra tillbaka sina uppgifter.

Gör din intresseanmälan via envirobase.se och ange Hanna Grevillius som administratör. Därefter kontaktas ni för vidare information och registrering.

Kontakt

Hanna Grevillius, Sustainable Business Cleantech

hanna.grevillius@lifefoundation.se

0768-454145