IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-04 -

Klusterlunch hos Rottneros Bruk

Den 4 september drar vi åter igång med våra välbesökta klusterluncher. Denna gång är det Rottneros Bruk som är värd. Så kom och få veta mer om bruket, se dig om, ät lunch och mingla med andra i branschen.

Efter ett sommaruppehåll är det åter dags att bjuda in till klusterlunch. Höstens första värd är Rottneros Bruk. Här tillverkas mekaniska massor av de två kategorierna CTMP och slipmassa. Massorna, som i sig finns i närmare 25 olika produktvarianter med olika egenskaper, utgör cirka 40 procent av koncernens produktion. Bruket har en tillverkningskapacitet på cirka 150 000 ton per år vilket gör det till en av världens största producenter av mekanisk avsalumassa. Under 2014 producerades cirka 133 000 ton. Bruket har cirka 90 medarbetare.

Missa inte detta tillfälle. kom och få veta mer om koncernen och om bruket i Rottneros, ät lunch, mingla med branschfolk och se dig om på bruket. Har du varit med på våra klusterluncher tidigare så är du välbekant med upplägget.

DETALJER:

När: 4 september
Tid: 12.30-14.30
Var: Rottneros Bruk

Du kan redan nu anmäla dig. Sista anmälningsdag är 1 september.

Anmäl dig här…

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer