IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-04 -

Klusterlunch hos Rottneros Bruk

Den 4 september drar vi åter igång med våra välbesökta klusterluncher. Denna gång är det Rottneros Bruk som är värd. Så kom och få veta mer om bruket, se dig om, ät lunch och mingla med andra i branschen.

Efter ett sommaruppehåll är det åter dags att bjuda in till klusterlunch. Höstens första värd är Rottneros Bruk. Här tillverkas mekaniska massor av de två kategorierna CTMP och slipmassa. Massorna, som i sig finns i närmare 25 olika produktvarianter med olika egenskaper, utgör cirka 40 procent av koncernens produktion. Bruket har en tillverkningskapacitet på cirka 150 000 ton per år vilket gör det till en av världens största producenter av mekanisk avsalumassa. Under 2014 producerades cirka 133 000 ton. Bruket har cirka 90 medarbetare.

Missa inte detta tillfälle. kom och få veta mer om koncernen och om bruket i Rottneros, ät lunch, mingla med branschfolk och se dig om på bruket. Har du varit med på våra klusterluncher tidigare så är du välbekant med upplägget.

DETALJER:

När: 4 september
Tid: 12.30-14.30
Var: Rottneros Bruk

Du kan redan nu anmäla dig. Sista anmälningsdag är 1 september.

Anmäl dig här…

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer