Vinnaren av Paper Province-resans tävling

Erik Larsson som läser sista året på maskinteknik vid Karlstads universitet var en av 48 studenter som tidigare i november följde med på Paper Province-resan. Han är också den lyckliga vinnaren av frågetävlingen som hölls under dagen.

Paper Province-resan är sedan länge en årlig tradition. Varje år fyller vi en buss med ingenjörsstudenter från Chalmers, på våren, och Karlstads universitet, på hösten, för att bege oss ut och träffa medlemsföretag. På årets resa för de blivande ingenjörerna på Karlstads universitet stod studiebesök hos Somas Instruments, BillerudKorsnäs Gruvön och Valmet på schemat. Med under dagen för att presentera sig var även Nordic Paper, Cowi, Karlstads Energi och BTG.

Paper Province arrangerar resan för att främja branschen genom att visa upp medlemsföretagen som får knyta kontakter för att framtidssäkra kompetensbehovet.

Bland de 48 studenter som i år reste med fanns Erik Larsson som läser sista terminen på maskinteknik. Han lyckades svara alla rätt på frågorna om deltagande företag och vann därmed ett presentkort. Grattis Erik!

Glädjande var han dessutom nöjd med resan:

– Det var väldigt givande. Jag fick kontakt med flera företag som jag kommer följa upp, berättar han.

Image

Malin Hildén

Kommunikatör


+46 (0)70 219 08 98
malin.hilden@paperprovince.com