Var med och tävla

Är du kreativ och idérik? Var då med i innovationstävlingen Warm Water Innovation Challenge som The Paper Province anordnar under våren 2014. Syftet är att få fram idéer kring vad man kan göra med det varma spillvattnet från skogsindustrins produktionsanläggningar.  Under mars månad kommer det anordnas workshops vid de deltagande bruken i regionen samt vid Karlstads universitet, där du kan få ytterligare inspiration till en idé. Det är kostnadsfritt att delta vid en workshop, men föranmälan krävs och antalet platser är begränsat. Du kan läsa mer om dessa här.
Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast den 31 mars. Vinnaren kommer utses av en jury och det vinnande bidraget kommer få stöd för att vidareutveckla sin idé.
Tävlingen arrangeras av The Paper Province tillsammans med ALMI, BillerudKorsnäs Gruvön, Inova, Karlstads universitet, Nordic Paper Bäckhammar, Nordic Paper Åmotfors, Rottneros Bruk, Stora Enso Skoghall, Wipab och Åmotfors Energi.
Tävlingen finansieras av VINNOVA som är Sveriges innovationsmyndighet. Deras uppgift är att främja hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation och att finansiera behovsmotiverad forskning. VINNOVA är en statlig myndighet under Näringsdepartementet.