Sveriges nöjdaste fjärrvärmekunder finns i Karlstad

Karlstads Energi har Sveriges nöjdaste fjärrvärmekunder – både på privat- och företagssidan. “Kunderna uppskattar att vi vill vara hållbara, nära och framåt”, säger Monika Bubholz (MP), styrelseordförande i Karlstads Energi.

Det är Svenskt Kvalitetsindex, SKI, som presenterat sina årliga undersökningar bland landets el- och fjärrvärmekunder. Undersökningar där Karlstads Energi brukar finnas med i toppen. I år är inget undantag.

Karlstads Energi toppar listan över nöjdaste fjärrvärmekunder, både på privat- och företagssidan. På listan över landets nöjdaste elkunder placerar sig Karlstads Energi på en tredje plats.

Temat i årets undersökningar är att energikunderna åter efterfrågar bra service.

– Är du fjärrvärmekund hos Karlstads Energi kan du ringa oss dygnet runt, året runt om du behöver hjälp – utan att det kostar dig något extra. Det är en service som sticker ut i branschen. Dessutom uppskattas vår hållbarhetsprofil samt att vi tar ansvar och bidrar till utvecklingen i regionen, säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi, i ett pressmeddelande.

Undersökningarna visar också att de digitala tjänsterna blir allt viktigare för energikunderna.

– För att möta dessa ökade krav håller vi just nu på och tittar på möjligheterna att lansera en app. Dessutom håller vi på att digitalisera mer av vår kommunikation, säger Erik Kornfeld.