En resa full av möjligheter

Hur många gånger har dina lärare pratat om hur viktigt det är att skaffa ett stort kontaktnät under studietiden? Ta chansen och följ med på Paper Province-resan och träffa potentiella arbetsgivare.

Varje år arrangerar Paper Province två studieresor för studenter: en från Chalmers och en från Karlstads universitet. Dessa ger dig chansen att besöka några av våra framgångsrika medlemsföretag.

Vad kan resorna leda till? För några år sedan frågade vi våra medlemmar hur många de behöver anställa – och svaret blev 421 personer. Bland kompetenserna som efterfrågas finns såväl ingenjörer och tekniker som administrativ personal. Att följa med på en Paper Province-resa innebär stora chanser att träffa sin framtida arbetsgivare.

Digital resa på grund av pandemin

Under 2020 blev resorna inställda på grund av pandemin. I maj 2021 arrangerades den första digitala resan. Ingenjörsstudenter från Karlstads universitet, Chalmers, KTH, Örebro universitet, Linnéuniversitet, Mittuniversitetet, Luleå Tekniska universitet, Umeå universitet med flera universitet och högskolor deltog.

Här kan ni läsa om de sju medlemsföretag som var med på den första digitala resan i maj 2021 och träffade ingenjörsstudenter via Zoom.

 

Image

Malin Hildén

Communications Officer

+46 (0)70 219 08 98

malin.hilden@paperprovince.com