Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

BillurudKorsnäs Gruvöns bruk har börjat sin rekryteringsprocess inför sommaren. Mellan den 8 januari och den 28 februari är det fritt fram att ansöka, observera att urval sker löpande.

Variationen bland jobben är stor, det finns korta sommarjobb på ett par veckor och andra som sträcker sig över hela sommaren. En del är dagtid och andra skiftgång. Det finns jobb inom till exempel produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp och administration.

Grundkravet är att man ska ha fyllt 18 år och har gått eller går på gymnasiet. I övrigt skiftar kvalifikationskraven beroende på vilken tjänst man söker.

Totalt erbjuder BillerudKorsnäs cirka 460 sommarjobb i Sverige, från Östergötland i söder till Norrbotten i norr.

– Att bekanta sig med oss genom ett sommarjobb är en utmärkt introduktion som i många fall har lett vidare till ett fast jobb. Sommarjobb ger också oss en värdefull möjlighet att knyta viktiga kontakter för framtiden, inte minst eftersom vi på flera av våra anläggningar står inför en generationsväxling med stort rekryteringsbehov de närmaste åren. Vi hoppas i år även kunna intressera fler kvinnliga sökande och nå ambitionen på en jämn fördelning mellan kvinnor och män bland våra sommaranställda, säger Maria Almlöf Johansson, HR-direktör på Produktion.

LÄS MER OCH ANSÖK…

Nyfiken? Hör Jennifer Magnusson berätta om sin arbetsplats i filmen ovan. Hon har pluggat till Civilingenjör i Kemiteknik vid Karlstads universitet och arbetar nu med materialutveckling.