Projektengagemang erbjuder unik utbildning för att certifiera projektledare

Projektengagemang har på uppdrag av SBR Byggingenjörerna tagit fram och utvecklat en helt ny utbildning. Utbildningen, som är den första i sitt slag, är speciellt framtagen för att ge byggprojektledare möjlighet att certifiera sig i projektledning. Utbildningstillfällen kommer att hållas av Projektengagemangs erfarna konsulter under ett flertal år framöver.

– Vi är mycket stolta över att ha arbetat med detta prestigefulla uppdrag från idé till genomförande. Det har länge saknats en projektledningscertifiering för byggprojektledare och tillsammans med SBR Byggingenjörerna kan vi nu äntligen erbjuda projektledare möjligheten att utbilda sig för sin certifiering, säger Patric Kjellin, Affärsområdeschef på Projektengagemang.

Utbildningen kommer innehålla fyra fristående kursblock där samtliga block pågår under fyra dagar. De olika kursblocken är uppdelade i de tre kompetensområdena Projektutveckling, Projektering, Produktion samt ett fördjupningsblock inom Byggprojektledning, detta block sträcker sig över samtliga delar av projektet. Detta för att möjliggöra verklig fördjupad kunskap i byggprojekts samtliga delar. Deltagarna kan välja på att gå samtliga block eller enstaka.