Paper Province guldsponsor på European Paper Week

Om två veckor drar den 19:e upplagan av European Paper Week igång i Bryssel. En tillställning som samlar människor från hela Europas pappersindustri. Paper Province finns förstås på plats. Och inte nog med det – vi är även guldsponsorer.

Den 28-30 november är det dags för European Paper Week i Bryssel i Belgien. Just i år är den tre dagar långa konferensen extra speciell, eftersom arrangörerna CEPI (The Confederation of European Paper Industries) firar 25 år och har bjudit in partners från hela världen. Hundratals likasinnade med intresse i pappers- och massaindustrin kommer att vara där.

Extra synliga

Tack vare att vi är guldsponsorer kommer vi att synas extra mycket i år.

– European Paper Week är ett perfekt tillfälle att nätverka och synliggöra våra medlemmar och Paper Province region på ett bra sätt, säger Magnus Persson, projektledare på Paper Province.

Som guldsponsor har vi även fått en utställningsyta där vi kommer visa information om Paper Province och våra medlemmars verksamhet. Start-up-företagen Seelution och Drinor följer med för att visa sina innovationer. Seelution har bland annat gjort en revolutionerande förnyelsebar förpackningsbarriär gjord ur avfallsprodukter från jordbruket, som havre, korn och vete. Drinor berättar om sin unika avvattningspress som används för att avvattna biomaterial.

“Sense the future”

European Paper Week är en konferens där företagare, innovatörer, forskare och politiker samlas för att inspireras av spännande föredrag, ta del av innovationer och industrins senaste utveckling. Temat på årets pappersvecka är ”Sense de future” och kretsar kring de fem sinnena: syn, ljud, lukt, smak och beröring. På interaktiva utställningar får besökarna använda sina sinnen för att upptäcka nya dimensioner av papper.