Worskhop med Almi: Få koll på företagets ekonomi
Datum: 14/9

Worskhop med Almi: Få koll på företagets ekonomi

Tycker du att företagets ekonomi är lite svår och krånglig? Nu har du chans att få bättre grepp om ditt företags ekonomi och viktiga nyckeltal! I Almis digitala workshop får du vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget.

 

Vad kommer jag att lära mig?

Vi går bland annat igenom:

– Hur balans- och resultaträkning hänger ihop
– Vad som är viktigt att tänka på vid prissättning
– Varför en budget är viktig
– Moms
– Olika vägar till finansiering

Efter workshopen har du fått ökad förståelse för din budget och hur du ska komma fram till företagets kapitalbehov. Du vet vad du behöver tänka på när du ska prissätta din produkt/tjänst och du känner till på vilka sätt du kan finansiera din tillväxt. Målet är att du på ett mer självständigt och effektivt sätt ska kunna greppa företagets ekonomi och kunna ta dig an framtida utmaningar med större trygghet och kunskap.

För vem?

 

För dig som företagare i Värmland som tycker att ekonomin känns lite svår och krånglig. För dig som vill utveckla ditt nystartade företag eller har drivit ditt företag ett par år och vill utvecklas vidare.

Upplägg

 

Workshopen genomförs digitalt i grupp med andra företagare. Du kommer få diskutera, delge erfarenheter och lära av andra. Deltagarlänk skickas ut någon dag innan workshopen. Föredragshållare är Martin Bergstrand och Joumana Maghamez som är rådgivare hos Almi. Workshopen är kostnadsfri. Anmäl dig nedan*.

 

NÄR: 14 september kl. 14.00 – 16.00
ANMÄLAN: Gör senast 8 september 2023 via länken: Kalendarium – almi

 

* Efter din anmälan kommer en Almi-rådgivare höra av sig till dig. När du tar del av Almis tjänster behöver du signera ett avtal och lämna uppgifter kring din verksamhet så att vi kan lära känna verksamheten bättre. Almi pratar hållbarhet med alla företag vi arbetar med. Innan workshopen kommer du få ett kostnadsfritt möte, en så kallad Framtidsdialog, med en rådgivare på Almi. Framtidsdialogen summerar ditt företags relevanta hållbarhetsområden. Vi vet att det skapar värde för företagets utveckling.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Aktiviteten är en del i projekt Accelerera hållbar omställning som drivs av Almi Värmland och Almi Gävledala och som medfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Värmland, Region Gävleborg och Region Dalarna.