Wood Talk: Trendspaning i en föränderlig värld – klustrets roll idag och imorgon
Datum: 1/6

Wood Talk: Trendspaning i en föränderlig värld – klustrets roll idag och imorgon

På detta Wood Talk pratar vi om den omvärldsanalys och medlemsundersökning som Paper Province genomfört under våren. Vi spanar också in i framtiden för att försöka se vart klustret, dess medlemmar och hela branschen är på väg. Men också hur vi tillsammans kan lyfta varandra till nya höjder.

Just nu arbetar vi på Paper Province med vår framtidsstrategi, vår “Game Plan”, för att sätta riktningen för vilken roll vi ska ha kommande år.

Under våren har vi bland annat genomfört en medlemsundersökning och intervjuer med flera aktörer i och runt omkring klustret. Frågorna handlar om upplevd nytta med medlemsskapet, men också vilka förväntningar och ämnesområden som medlemsföretagen prioriterar samt idéer hur Paper Province ska utvecklas i framtiden.

På det här seminariet lyfter vi delar av det som har kommit fram i medlemsundersökningen och den pågående omvärldsanalysen. Vi kommer också att prata om klustrets roll i framtiden.

Gäster är Peter Kempinsky, senior rådgivare på WSP, som håller i omvärldsanalysen och Emily Wise, forskare vid Lunds Universitet. Emely forskar bland annat på områden som handlar om kluster och innovationsplattformar och kommer dela med sig av insikter från sitt arbete.

Deltar i samtalet från Paper Province gör Sandra Sundbäck, vd, samt Paul Nemes, vice vd.

Du som deltar kommer att kunna ställa frågor och dela med sig av dina idéer om framtidens kluster.

NÄR: 1 juni klockan 15.00 – 15.30
VAR: Online via Zoom >

Ingen föranmälan krävs och seminariet är kostnadsfritt.

Kommande Wood Talk

23 juni: Framgångsrik tjänstefiering

Tidigare Wood Talks

Har du missat våra tidigare Wood Talk? Du hittar de inspelade versionerna här >