Wood Talk: Navigera rätt i din hållbarhetskommunikation
Datum: 24/3

Wood Talk: Navigera rätt i din hållbarhetskommunikation

Dags för årets första avsnitt av vår digitala seminarieserie Wood Talk! Den här gången ska vi prata om hållbarhetskommunikation och hur du kan navigera för att berätta om ditt företags hållbarhetsarbete på ett transparent, trovärdigt och engagerande sätt.

På webbinariet träffar vi Sara Larsson som är utbildare på Brobygrafiska. Brobygrafiska håller kurser inom strategisk hållbarhetskommunikation som belyser vinsterna i att tydligt kommunicera hur företaget arbetar med hållbarhetsfrågor ut ett verksamhets- och varumärkesperspektiv. Med oss i studion kommer vi också ha Andreas Drugge, Sustainability Manager på BillerudKorsnäs, som berättar om sina erfarenheter på området och hur du kan tänka i praktiken. Programledare är Annica Åman, kommunikationsansvarig på Paper Province.

Om du registrerar dig till Wood Talk får du en påminnelse via e-post innan det är dags. Det går också bra att lyssna utan föranmälan och då använder du länken nedan för att delta.

Varmt välkommen!

NÄR: 24 mars klockan 15.00 – 15.30
VAR: Online via Zoom. Klicka här för att ansluta.
ANMÄLAN: Gör du här >

Det är gratis att delta.

Talare

Sara Larsson, Brobygrafiska

Sara Larsson är i grunden grafisk formgivare och illustratör. Hon har över 15 års erfarenhet av förpackningsbranschen och har under åren arbetat med varumärken som Nestle, Orkla, ICA och IKEA. Sen 2006 är hon designansvarig på Brobygrafiska där hon under åren varit tonsättande för designinriktningen på Brobygrafiska. Sara är en van föreläsare och förutom undervisning på olika designskolor har hon även föreläst i olika branschsammanhang som tex Cap & Design Live och ScanPack mässan.

 

Andreas Drugge, BillerudKorsnäs

Andreas Drugge är Sustainability Manager och jobbar i BillerudKorsnäs centrala hållbarhetsteam med huvudansvar för all hållbarhetsrapportering. Rapporteringen riktar sig framförallt till investerare och kunder men kommunikationen runt rapporteringen används även till exempelvis medarbetare och framtida medarbetare. Andreas har extra fokus på vissa hållbarhetsfrågor som klimat, mänskliga rättigheter, hållbara investeringar och alla typer av rapporteringsramverk inom hållbarhetsområdet

 

Har du missat våra tidigare Wood Talk? Du hittar de inspelade versionerna här

Image

Annica Åman

Kommunikationsansvarig

+46 (0)70-250 94 43

annica.aman@paperprovince.com