Wood Talk: Framgångsrik tjänstefiering
Datum: 23/6

Wood Talk: Framgångsrik tjänstefiering

På detta Wood Talk diskuterar vi hur man kan öka intjäningsförmågan genom ett utvidgat kunderbjudande som består av både fysiska varor och tjänster, det som också benämns tjänstefiering. Vi tittar även på utmaningar och möjligheter, allt med hjälp av vårt inbjudna expertteam.

Är ditt företag redo att ta nästa steg? Tjänstefiering innebär att du börjar ta betalt för den kunskap som finns runt en tillverkande verksamhet genom att addera tjänster.

På det här seminariet träffar vi Nina Löfberg, Universitetslektor vid CTF – Centrum för tjänsteforskning och JanErik Odhe, före detta vd på Stål och Verkstad och universitetsadjunkt/doktorand i maskin- och materialteknik – båda från Karlstads universitet. Vi träffar även Thomas Sundberg, civilekonom och vd på Affärsinsikt, specialiserad inom entreprenörskap och tjänsteutveckling. De kommer hjälpa oss att reda ut begreppet tjänstefiering och prata om hur du som företagare kan tänka om du vill börja addera tjänster i din verksamhet.

Deltar i samtalet från Paper Province gör Per Myhrén, Innovationsrådgivare och projektledare.

Från vänster: Thomas Sundberg, civilekonom och vd på Affärsinsikt, Nina Löfberg, Universitetslektor vid Centrum för tjänsteforskning och JanErik Odhe, universitetsadjunkt/doktorand i maskin- och materialteknik – båda från Karlstads universitet.

NÄR: 23 juni klockan 15:00-15:30

VAR: Online via Zoom

Ingen föranmälan krävs och seminariet är kostnadsfritt.

Du som deltar kommer att kunna ställa frågor och dela med sig av dina idéer om framtidens kluster.

Tidigare Wood Talks

Har du missat våra tidigare Wood Talks? Du hittar de inspelade versionerna här