Vinna eller försvinna – konferens om ett mer jämställt näringsliv
Datum: 27/5

Vinna eller försvinna – konferens om ett mer jämställt näringsliv

Under en eftermiddag arrangeras en inspirerande konferens om det värmländska näringslivet och olika perspektiv på jämställdhet och finansiering. Genom föreläsningar och panelsamtal kommer du erbjudas nya perspektiv och intressanta insikter.

Konferensen som är digital, går av stapeln den 27 maj och riktar sig till dig som företagsfrämjare, företagare eller tjänsteperson inom offentlig verksamhet. Den handlar om att hitta metoder och motivation för ett jämställt, värmländskt näringsliv.

Olof och Sofia Wretling.

Olof och Sofia Wretling.

Vinna eller försvinna? sänds digitalt från Karlstad CCC den 27 maj och pågår 13.00-16.00. Det är kostnadsfritt att delta.

Bland föreläsarna hittar du blanda annat journalisten och debattören Camilla Wagner, dramatikerna Olof och Sofia Wretling och riskkapitalisten Nora Bavey.

I panelsamtal om Värmlands utmaningar inom riskkapital, finansiering och företagsstöd deltar utöver representanter från banker, företagsfrämjare och Region Värmland dessutom de värmländska regionråden Stina Höök (M) och Åsa Johansson (S).

NÄR: 27 maj klockan 13.00-16.00

VAR: Sänds digitalt från Karlstad CCC

PRIS: Kostnadsfritt

ANMÄLAN: Anmäl dig här.