Välkommen till Industrimötet Karlstad
Datum: 26/4

Välkommen till Industrimötet Karlstad

Välkommen till Industrimötet i Karlstad den 26 april på temat grön digital omställning.

Jobbar du som företagsledare, IT-chef eller liknande och vill lära dig mer om hur den digitala utvecklingen påverkar kundbeteende, teknologi, kompetens och affärsmodeller? Då ska du delta på Industrimötet i Karlstad 26 april. Där lyfter vi möjligheter och utmaningar och diskuterar hur kan vi utveckla hållbara affärsmodeller med hjälp av digitala lösningar. Efter workshopen summerar vi resultatet i ett öppet möte med representanter från företag, akademi och offentlig sektor.

Arrangörer är Automation Region, Compare och Paper Province. Industrimötet har fokus på IndTech (industriell teknologi) som en motor för grön tillväxt och digital transformation och tar avstamp i att digitalisering är en central del för en lyckad grön omställning. Enligt World Economic Forum kan 70 procent av hållbarhetsmålen i Agenda 2030 möjliggöras genom digitalisering med uppkopplade produkter, AI och robotteknik.

Varmt välkommen att bidra i diskussionerna och få med dig nya insikter om trender, framgångsfaktorer, behov av förnyelse och nästa steg.

NÄR: Tisdag 26 april klockan 9.00 – 12.30
VAR: Mässhallen, Nöjesfabriken (Karlagatan 42 i Karlstad)
ANMÄLAN: Görs här >

Det är kostnadsfritt att delta.

Läs mer om programmet och anmäl dig här https://www.automationregion.com/aktivitet/industrimotet-karlstad/

Om industrimötet

Genom initiativet Industrimötet Sverige samlar Automation Region företag, organisationer och investerare i samtal kring utveckling och kritiska tillväxtfaktorer inom industriell teknologi. Hur kan regionala styrkor bli nationella resurser? Hur kan Sverige bli världens bästa industrination och kunna attrahera internationell spetskompetens? Den 26 april besöker vi Karlstad.