Träffa Melker of Sweden och Sting Bioeconomy på Friday Spotlight
Datum: 18/6

Träffa Melker of Sweden och Sting Bioeconomy på Friday Spotlight

Sätt på dig fredagsskjortan och häll upp något gott i glaset, för nu är det dags för Friday Spotlight med Sting Bioeconomy! Den här gången blir det besök hos den innovativa kajaktillverkaren Melker of Sweden.

Friday Spotlight är det livesända eventet där får du möta ett av Sting Bioeconomys inkubatorbolag i en avslappnad tv-soffa-intervju (fast givetvis på stolar i trä), i en härlig after work-anda.

Den här fredagen hälsar Sting Bioeconomy på hos Melker of Sweden som tillverkar kajaker och longboards – så snygga att du vill ha dem på väggen. Genom uppfinningsrikedom och hållbarhetstänk har Melker of Sweden erövrat den nordiska marknaden med framtidens cirkulära friluftsprodukter.

Klicka dig in på länken nedan och häng med när Sting Bioeconomy djupdyker i bolaget, lär känna personerna bakom och får reda på den viktigaste frågan – hur rivstartar man en helg hos Melker of Sweden (eller i en kajak!)?

NÄR: Fredag 18 juni klockan 14-14:45
VAR: Online på Zoom via följande länk >

Se tidigare Friday Spotlight med Zigrid och Happie Camp på Sting Bioeconomys hemsida eller på Vimeo.

Sting Bioeconomy är en inkubator med bas i Karlstad och drivs genom ett samarbete mellan Paper Province, Region Värmland, Karlstads Kommun och Sting – Nordens ledande inkubator för startups med hög tillväxtpotential.