Tillsammans bygger vi framtiden!
Datum: 4/12

Tillsammans bygger vi framtiden!

Informationshalvdag om hur ICHB, Informationscentrum för hållbart byggande, kan hjälpa till i byggprocessen med nya kontakter, bra hållbara exempel och idéer till fortsatt hållbart byggande.

ICHB är ett nationellt informationscentrum som på uppdrag av Boverket underlättar för dig som vill bygga och renovera hållbart.

Under dagen får vi bland annat möta Johan Nuder, ICBH, Ann-Sofie Granzell, grundare och ordförande CirEko och Björn Jonasson, VD på ToolBob samt representanter från föreningen Hållbart byggande i Värmland och Region Värmland. Vi får också möjlighet att höra Lars Nilsson berätta om ekobyn Tuggelite som i år firar 35 år och dessutom har vunnit priset Grundstenen.

För mer information om program och anmälan, besök www.hbvarmland.se

NÄR: 4 december klockan 9.00 – 13.00
VAR: Karlstad CCC
ANMÄLAN: Görs här senast 27 november

Arrangemanget är kostnadsfritt, men ej anmäld frånvaro faktureras med 500 kronor exkl moms.

Ur programmet:

 

 • ICHB är ett nationellt informationscentrum för hållbart byggande på uppdrag av Boverket. Hur kan ICHB hjälpa dig i byggprocessen med nya kontakter och bra hållbara exempel?
  Johan Nuder, koordinator ICHB
 • I den cirkulära ekonomin behöver vi arbeta tillsammans för att kunna optimera användandet av våra resurser. Det innebär nya affärsmodeller, där vi krokar arm med både kunder, leverantörer och kanske till och med konkurrenter. Den som är redo att ställa om kommer också snart inse att cirkulär ekonomi både är klimatsmart och bra för affärerna.
  Ann-Sofie Granzell, grundare och ordförande CirEko
 • Hur bygger vi bra och energieffektiva belysningslösningar som ger lägre totalkostnad?
  Björn Jonasson, VD ToolBob AB
 • Presentation av 35-årsjubilaren tillika vinnare av Grundstenen 2019
  Lars Nilsson, boende på BRF Tuggelite