Teknikkvinnor Värmland Uppstartsträff
Datum: 20/2

Teknikkvinnor Värmland Uppstartsträff

Vill du inspireras av andra kvinnor inom tekniska yrken? Är du nyfiken på att nätverka och utbyta erfarenheter? Då är du varmt välkommen på uppstartsmöte för det nya lokala nätverket Teknikkvinnor Värmland. 

Bakom inbjudan står Karlstadtjejerna Agnes Lindell på Valmet och Marina Olsson på Technogarden Engineering. De bjuder in till en kväll för att tillsammans skapa grunden för det lokala nätverket Teknikkvinnor Värmland.

Under kvällen kommer ni att få höra mer om det nationella nätverket Teknikkvinnor och naturligtvis om syftet med det lokala nätverket Teknikkvinnor Värmland. Eftersom detta lokala nätverk kommer att skapas och formas av dess medlemmar så kommer arrangörerna vilja ha er input och önskemål om kommande diskussionsämnen och typ av träffar.

Medlemskap

Om du vill vara med i gänget och delta på uppstartsträffen besöker du först Facebook och blir medlem i Facebookgrupperna Teknikkvinnor Norra Mellansverige och Teknikkvinnor. När du är medlem i grupperna så kan du läsa om eventet och anmäla dig här: Teknikkvinnor Värmland Uppstartsträff > 

Om Teknikkvinnor

Teknikkvinnor sammanför tjejer som på ett eller annat sätt jobbar med teknik och/eller på ett teknikföretag, pluggar teknik, eller vill göra det. Du som identifierar dig som kvinna eller icke-binär är välkommen i gruppen. Det viktigaste är att du, som individ, känner dig bekväm, vill tillhöra gruppen och bidrar med något positivt.

NÄR: 20 februari klockan 18.00 – 20.00
VAR: Järnvägsgatan 7 (Valmets tjänstemannaklubb)
ANMÄLAN: Via Facebook eller genom att höra av dig till norra.mellansverige@teknikkvinnor.se