Nationellt event om industriell symbios i Karlstad
Datum: 5/12 - 6/12

Nationellt event om industriell symbios i Karlstad

Sverige kraftsamlar för att bättre ta till vara på industriernas rest- och sidoströmmar. För miljön och kommande generationers skull, men också för att stimulera företagsamheten. Vi behöver ha med dig på den resan för att lyckas, så välkommen till Karlstad 5-6 december!

Kom till Karlstad på ett lunch-till-lunch-event den 5 – 6 december för en djupdykning i hållbara samhällen, cirkulär ekonomi och framtidens synergier. Vi belyser det senaste inom entreprenörskap, forskning och utveckling, med fokus på industriell symbios och gränslös samverkan.

Du får bland annat höra Näringsdepartementet, Karlstads universitet, Re:Source och Stora Enso ge sina perspektiv på industriell symbios. Vi kommer också att åka på ett intressant studiebesök för att titta på industriell symbios i praktiken. Mer detaljerat program kommer inom kort.

Eventet riktar sig till företagare, samhällsutvecklare, politiker, myndigheter och forskare med intresse för symbiossamverkan. En mix av intressanta ämnen, case, talare och interaktiva övningar ska ge den vitaminkick vi behöver för att gå från ord till handling och börja samarbeta på nationell nivå.

När: 5 – 6 december, med start klockan 12.00 den 5:e och slut klockan 13.00 den 6:e
Var: Karlstad CCC i centrala Karlstad
Pris: Självkostnadspris 800 kronor per person. Lunch, fika och middag ingår.
Anmälan: görs här > senast 30 november.

Program: läs det här

Resa och boende: Du bokar själv och står för kostnaderna. Vi erbjuder 10% rabatt på logi på Elite Stadshotellet. Boka genom att ringa 054-293000 eller maila till info.karlstad@elite.se och uppge Paper Province för att ta del av erbjudandet.

Arrangemanget är en aktivitet inom nätverket Swedish Network for Industrial and Urban Symbiosis. Det är femte gången som nätverket arrangerar en nationell mötesplats, förra gången var i Sotenäs 2017. Dagen arrangeras av Paper province och Linköpings universitet med stöd från Vinnova och Region Värmland.

Tips! Business from Bioeconomy

Är du dessutom intresserad av att göra affärer i vårt kommande biobaserade samhälle och vill träffa intressanta partners? Då borde du fundera på att komma någon dag tidigare till Karlstad. Region Värmland arrangerar nämligen det internationella evenemanget ”Business from Bioeconomy” 4-5 december. Vi på Paper Province kommer att finnas på plats för att nätverka och dela med oss av våra kunskaper inom skoglig bioekonomi.

Image

Magnus Persson

Project Manager


+46 (0) 703-42 79 41
m.persson@paperprovince.com