Seminarieserien CTF 35: Kundresan – ett verktyg för bättre tjänster
Datum: 27/10

Seminarieserien CTF 35: Kundresan – ett verktyg för bättre tjänster

Den 27 oktober bjuder Centrum för Tjänsteforskning (CTF) på Karlstads universitet  in till ett digitalt seminarium på temat kundresan. Hur man som företag eller myndighet kan få bättre insikt och kunskap om vad som skapar värde för sina kunder. Kunskap som du kan använda i din verksamhet för att utveckla mer hållbara och konkurrenskraftiga tjänster.

Inom alla verksamheter är värdeskapande centralt – att kunna skapa värde för den som verksamheten är till för, till exempel i form av en tjänst. Att fånga användarens perspektiv och få en insikt i vad som skapar värde för kunden, medborgaren eller patienten är en del i detta arbete och här är kundresan ett verktyg på vägen. Hur kan det gå till och vad visar forskning?

Detta sätter vi fokus på i det tredje seminariet i serien ”CTF 35”. Forskare och praktiker kommer att presentera aktuell forskning och dela sina erfarenheter från tillverkningsindustrin, handeln och myndigheter och med fokus på tjänsteutveckling, värdeskapande, användarupplevelser och digitalisering.

NÄR: 27 oktober klockan 10 – 11
VAR: Online via Zoom
ANMÄLAN: Seminariet är öppet för alla. Det kostar inget att delta, men anmälan krävs för att få en Zoom-länk. Anmäl dig här >

Läs mer och se programmet på universitetets hemsida >