Seminarieserie CTF 35 år: “The CTF story” Per Kristensson, föreståndare vid CTF. Foto: Karlstads Universitet
Datum: 26/8

Seminarieserie CTF 35 år: “The CTF story”

I år firar CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, 35-års jubileum. Det uppmärksammas genom en seminarieserie i tjänsteforskningens spår.

Seminarieserien inleds den 26 augusti då CTF bjuder in dig till ett digitalt seminarium där CTF:s grundare, professor Bo Edvardsson, tar oss med på en resa tillbaka till 1986 och berättar hur det gick till när ett par forskare på dåvarande högskolan i Karlstad bestämde sig för att satsa på tjänsteforskning, fram till i dag då CTF hör till de främsta inom området. Han kommer också att blicka framåt på CTF:s roll de närmaste åren.

Seminarieserien pågår under resten av året. I programmet kommer forskare vid CTF och en del inbjudna gäster att presentera och dela erfarenheter från aktuell forskning som bedrivs i samverkan med företag och organisationer inom näringsliv och offentlig sektor samt med akademiska partners.

– Vi kommer att bjuda på ett smörgåsbord av vår forskning som fokuserar på att skapa värde genom tjänster med utgångspunkt i individers, organisationers och samhällens behov. Forskning som vi vill ska göra skillnad och bidra till att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Vi hoppas att seminarieserien kan upplysa och inspirera och att det finns något som alla kan ta med sig, något som kanske kan göra tillvaron lite bättre, säger Per Kristensson, professor och föreståndare vid CTF.

Medverkande:

Bo Edvardsson, professor och grundare av CTF
Per Kristensson, professor och föreståndare vid CTF
Margareta Friman, professor och prorektor vid Karlstads universitet
Patrik Larsson, professor och Dekan vid Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap

NÄR: 26 augusti klockan 13.00 – 14.00
ANMÄLAN: Gör här >

Seminariet är öppet för alla intresserade. Det kostar inget att delta men anmälan krävs för att få en Zoom-länk.

Välkommen!