Scanpack sätter hållbarhet i fokus på förpackningsmässan
Datum: 23/10 - 26/10

Scanpack sätter hållbarhet i fokus på förpackningsmässan

Under fyra dagar samlas tusentals aktörer och intressenter inom förpackningsvärlden på Scanpack-mässan i Göteborg. Ett av årets sex fokusområden är hållbarhet. Något som till exempel Ian Schofield, Packaging Manager vid den brittiska livsmedelskedjan Iceland Foods, kommer att belysa. Kedjan har nämligen börjat ersätta plast i förpackningarna till sina egna produkter och senast år 2023 ska samtlig plast var borta och ersatt av pappers- och fiberbaserade förpackningslösningar.

Scanpack ger dig tillgång till förstklassiga förpackningslösningar som maximerar avkastningen över hela värdekedjan. Det är den internationella plattformen som vänder sig till alla som levererar eller använder förpackningslösningar. Mässan är för dig som är involverad i förpackningskedjan, från koncept och design till produktion och logistik. Här samlas besökare från 40 länder för att diskutera sina senaste projekt, knyta nya kontakter, göra affärer och ta del av de senaste nyheterna inom branschen.

Scanpack samlar helt enkelt ledande varumärken, grossister och återförsäljare, samt leverantörer av de senaste innovationerna inom förpackningsdesign, material, teknik, utrustning, produktionsmetoder och logistik.

Mässan har 500 utställare och 17 000 deltagare. Bland dessa finns självklart även Paper Province på plats.

Vill du veta mer? Då hittar du mer information och programmet här.