Releaseparty för Värmlands digitaliseringsresa
Datum: 24/11

Releaseparty för Värmlands digitaliseringsresa

Dags för handling – var med i framtidens digitaliseringsarbete!

Du är en nyckelspelare i den digitaliseringsstrategi som växer fram i Värmland och 24 november är du välkommen på releaseparty! Då ska vi fira att vi gått i mål med den vision och färdplan som formats av 120 representanter från akademi, näringsliv, civilsamhället och det offentliga.

Visionen och färdplanen har utvecklats i två workshops inom projektet DigiTeRRI med över 120 deltagare. Nu är det dags för nästa etapp då vi blir mer konkreta och kör i gång aktiviteterna. Vi hoppas att du vill vara med när startskottet går.

NÄR: Onsdag 24 november klockan 9.00-12.00
VAR: Karlstad CCC eller digital medverkan

Dagen kommer att handla om konkreta möjligheter att vara med i teknologisk utveckling, nätverk, entreprenöriell kultur och kompetensutveckling. Stora satsningar kommer att göras för allas digitala transformation på ett ansvarsfullt, inkluderande och hållbart sätt, och vi berättar mer om det den 24:e.

Anmäl dig genom att mejla gio@kau.se. Skriv ”24 november” i ämnesraden. Ange om du medverkar på Karlstad CCC eller vill medverka digitalt. Fika ingår på KCCC, så ange eventuell specialkost.

Tillsammans arbetar vi för att Värmland ska förändra världen. Välkommen!