Umgås, ät gott och inspireras på Papermakers Night
Datum: 8/11

Umgås, ät gott och inspireras på Papermakers Night

Nätverka, inspireras av spännande talare, ät god mat och mingla under Papermakers Night. Två gånger per år bjuder vi in till denna långa och uppskattade tradition. Nu är det dags igen och den 8 november är du välkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad.

På deltagarlistan finns just nu ett hundratal personer som representerar olika branscher, från både offentlig och privat verksamhet. Allt från mindre och mellanstora bolag till stora aktörer inom skogs- och pappersindustrin. Missa inte chansen att nätverka med dem – anmäl dig direkt: Anmäl mig nu!

Hitta nya perspektiv med Claes Schmidt/Sara Lund
Öppna sinnet, släpp fördomarna och häng med på en spännande resa ledd av kvällens huvudtalare Claes Schmidt. Claes inspirerar, föreläser och diskuterar på ett underhållande sätt de normer, programmeringar och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Vi lovar att det kommer bli kul, utvecklande och tänkvärt!

Claes (eller Sara som han heter ibland) är en av Sveriges mest bokade föreläsare och har vunnit Stora Talarpriset. Han har också gett ut boken “Från Man till Människa”.

Ydreskog om digitalisering och smart industri
Lars Ydreskog från Combitech kommer dela med sig av sina erfarenheter inom digitalisering och berätta hur industrin kan bli smartare och effektivare. Han bjuder på case från gruvindustrin och Saab Gripen, kanske det största digitaliseringsprojektet så här långt.

– Vi jobbar just nu intensivt med flera industrier där vi bland annat är partner till LKAB i deras framtida gruva som skall vara helt koldioxidfri och ha en produktivitet som är 50-60 procent högre än idag. Jag tror att det finns mycket att lära mellan olika branscher där vi på Combitech försöker att ha rollen att guida företag in i framtiden, säger Lars.

När: Registrering kl. 16.30, start kl. 17.00
Vart: Elite Stadshotellet, Karlstad
Kostnad: 495 kr + moms för medlemmar, 795 kr + moms för icke medlemmar.
Sista anmälan och avanmälan 4 november. Ej avanmäld plats faktureras 300 kr + moms.
Anmäl mig nu!

En uppskattad tradition
Papermakers Night är en tradition för många i vårt kontaktnät. Bland annat för Combitech. Klicka igång filmen nedan för att höra vad som lockar dem till eventet: