Storslagen branschkväll för hela skogsindustrins värdekedja
Datum: 24/5

Storslagen branschkväll för hela skogsindustrins värdekedja

Jippi! Än en gång kan vi träffas fysiskt på Papermakers Night. Det blir en eftermiddag och kväll fulladdad med inspirerande och kunskapsgivande föredrag, mingel, underhållning samt god mat och dryck. Denna gång välkomnar vi Gustav Stenbeck som är entreprenör, miljöaktivist, teknikoptimist, riskkapitalist och en mycket eftertraktad och inspirerande föreläsare.

Papermakers Night har blivit en årlig, lång och traditionell kväll som samlar skogsindustrin, hela dess värdekedja och kringliggande tjänstesektorer under ett och samma tak. Det är ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter eller bara för att vara med på en trevlig tillställning.

Entreprenör, affärsängel och föreläsare

Under Papermakers Night får vi träffa Gustav Stenbeck, entreprenör, miljöaktivist, teknikoptimist och riskkapitalist. Kan man kombinera dessa roller? Med sina erfarenheter inom affärsvärlden kan han konstatera att affärer och hållbarhet går hand i hand och är beroende av varandra. Den ena kan inte existera utan den andra.

Hans föreläsningar ger en inblick i hur företag, med hållbarhetsfrågor, kan skapa mer lönsamhet. På ett pedagogiskt sätt reder han ut frågor och vanliga tankevurpor, affärersstrategier och utvecklingspotentialer kring hållbarhet. Han vet vilka som fungerar för både stora som små företag och brinner för att utmana gamla förlegade sanningar om hållbarhet och att skapa lönsamma affärer.

Vad är hållbarhetskommunikation och hur kommunicerar man hållbarhet?

Vad är hållbarhetskommunikation och hur kan företag kommunicera hållbarhet på ett trovärdigt och transparent sätt? Annica Åman ger oss in inblick i hållbarhetskommunikationens dos and don’ts.

 

Selmas systrar

Med för att underhålla oss under kvällen har vi även kören Selmas systrar. En vokalensemble i Karlstad, bestående av 20 unga kvinnor med ambitionen att beröra sin publik på djupet.

 

 

NÄR: 24 maj, mingel börjar 16:30
VAR: Elite Stadshotellet Karlstad
KOSTNAD: 595 kr för medlemmar, 895 kr för icke medlemmar.
ANMÄLAN: Vi är fullbokade men tar emot anmälan om reservplats via mejl. Kontakta m.hilden@paperprovince.com.

OBS! Uteblivande faktureras fullt pris och avanmälan efter den 19 maj faktureras för mat om inte platsen fylls av någon annan.

De som vill är även välkomna att delta vid vår årsstämma som hålls i anslutning till Papermakers Night. Mer information och anmälan hittar du bland eventen i vår kalender eller här.

Varmt välkommen!