Inställt: Papermakers Night – en kväll för skogsindustrin
Datum: 23/4

Inställt: Papermakers Night – en kväll för skogsindustrin

OBS: Evenemanget är inställt med anledning av COVID-19 (Corona-viruset). Vi återkommer med information om ett nytt tillfälle för detta arrangemang längre fram.

Om Papermakers Night

Nätverka, inspireras av spännande talare, ät god mat och mingla på den uppskattade branschkvällen Papermakers Night.

Bland kvällens deltagare brukar det finnas närmare hundra gäster, både inom offentlig och privat verksamhet. Allt från mindre och mellanstora bolag, till stora aktörer inom skogs- och pappersindustrin. Missa inte chansen att nätverka med dem.

Kvällen bjuder dessutom på flera intressanta föredrag av talare som du kan läsa om här nedan. Listan kommer löpande att fyllas på.

Program

Matilda Jarbin – Cirkulär ekonomi och lönsamt hållbarhetsarbete

Matilda Jarbin är hållbarhetschef, styrelseledamot, entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger. Under Papermakers Night kommer hon för att berätta om hur man skapar ett lönsamt hållbarhetsarbete som en del av företags affärsstrategi. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business samt kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Läs mer…

Björn Sjöstrand – Virtuella pappersmaskiner

Universitetsadjunkten vid Karlstads universitet, Björn Sjöstrand, kommer för att dela med sig av sitt arbete kring en virtuell pappersmaskin. Den nya tekniken gör det möjligt att testköra och optimera driften utan dyra produktionsstopp i industrin vilket både sparar pengar och miljö. Läs mer…

NÄR: Arrangemanget är inställt. Vi återkommer med information om nytt datum längre fram.

Talare

Placeholder image

Matilda Jarbin

Godsinlösen Nordic

Placeholder image

Björn Sjöstrand

Karlstads Universitet