Papermakers Light – inspiration och kunskap för skogsindustrin, online
Datum: 12/11

Papermakers Light – inspiration och kunskap för skogsindustrin, online

Nej, vi har inte stavat fel. Papermakers Night blir Papermakers Light med anledning av corona. Istället för att anordna eventet som vi brukar med en helkväll tillsammans anpassar vi upplägget till att bli helt digitalt. Innehållet är däremot allt annat än light och programmet är späckat med inspirerande föredrag och kunskap för branschen.

Om Papermakers Light

Inspireras av spännande talare och hör vad som är på gång inom vår del av näringslivet på den uppskattade branschträffen Papermakers Light. Evenemanget är en långlivad och uppskattad tradition för alla som är verksamma inom eller intresserade av pappers- och skogsindustrin med omnejd. Från början var planen att anordna eventet både fysiskt och digitalt, men med anledning av den ökade smittspidningen av corona väljer vi att anordna Papermakers Light helt digitalt.

Missa inte denna trevliga och inspirerande eftermiddag, anmäl dig redan nu: Ja, jag vill vara med >

NÄR: 12 november klockan 15.00 – 17.00
VAR: Online
PRIS: Gratis för  Paper Province medlemmar och 100 kr för övriga.
ANMÄLAN: Görs här > senast klockan 10.00 den 12:e november. Länk till eventet skickas ut innan lunch 12 november via mejl till alla som anmält sig.

Innehåll

14.30: Förmingel via Zoom

15.00: Programmet startar

  • Skogsindustriernas nya vd Viveka Beckeman om branschens utveckling
  • Lars Järnström, Karlstads universitet, om forskarskolan Vipp och kompetens i branschen
  • Utdelning av Paper Province Award 2020
  • Matilda Jarbin, Godsinlösen AB, om cirkulär ekonomi och lönsamt hållbarhetsarbete
    Matilda Jarbin är hållbarhetschef, styrelseledamot, entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger. Hon berättar om hur man skapar ett lönsamt hållbarhetsarbete som en del av företags affärsstrategi. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business samt kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Läs mer…
  • Vi får också ihöra från utvalda medlemsföretag under eftermiddagen

17.00 Digital efterfest i Zoom för alla som vill stanna kvar och mingla en stund

Nyfiken på universitetets forskarskola Vipp?

Då kan du också delta på deras avslutningsmöte som anordnas samma dag mellan klockan 12.50 och 14.35 via Zoom. Läs mer >