Papermakers Light – inspiration och mingel för skogsindustrin
Datum: 12/11

Papermakers Light – inspiration och mingel för skogsindustrin

Nej, vi har inte stavat fel. Papermakers Night blir Papermakers Light med anledning av corona. Istället för att anordna eventet som vi brukar med en helkväll tillsammans anpassar vi upplägget till mindre grupper på olika platser och öppnar upp för deltagande online. Innehållet är däremot allt annat än light och programmet är späckat med inspirerande föredrag och kunskap för branschen.

Om Papermakers Light

Nätverka, inspireras av spännande talare och ät en bit mat ihop med oss på den uppskattade branschträffen Papermakers Light. Evenemanget är en långlivad och uppskattad tradition för alla som är verksamma inom eller intresserade av pappers- och skogsindustrin med omnejd.  Vi har plats för max 50 personer i respektive lokal i Karlstad, Säffle, Kristinehamn och Sunne. Och de som inte är med på plats behöver inte missa något för den här gången går det att medverka online.

Anmälan öppnar inom kort, men reservera datumet redan nu så att du inte missar en trevlig och inspirerande och eftermiddag.

NÄR: 12 november klockan 15.00 – 17.00 med efterföljande middag för de som deltar på plats
VAR: Online eller på våra eventhubbar i Kristinehamn, Säffle, Sunne eller Karlstad. Information om lokaler kommer senare.
ANMÄLAN: Öppnar inom kort.
PRIS: Deltagande på plats kostar 495 kr för medlemmar och 650 kr för icke-medlemmar. Vi bjuder på mat och dryck. Onlinedeltagande är gratis för medlemmar och kostar 100 kr för övriga.

Innehåll

Matilda Jarbin om cirkulär ekonomi och lönsamt hållbarhetsarbete

Matilda Jarbin är hållbarhetschef, styrelseledamot, entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger. Hon berättar om hur man skapar ett lönsamt hållbarhetsarbete som en del av företags affärsstrategi. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business samt kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Läs mer…

Skogsindustriernas nya vd Viveka Beckeman om branschens utveckling

Lars Järnström, Karlstads universitet, om forskarskolan VIPP och kompetens i branschen

Utdelning av Paper Province Award 2020

Och mycket mer, såsom nedslag på de olika orterna där vi får höra från utvalda medlemsföretag och andra gäster