Papermakers Light – inspiration och kunskap för skogsindustrin
Datum: 12/5

Papermakers Light – inspiration och kunskap för skogsindustrin

Branschträffen Papermakers Night blir digital och får nytt format och namn med anledning av corona. Istället för att anordna eventet som vi brukar med en helkväll tillsammans anpassar vi upplägget till att bli helt digitalt. Innehållet är däremot allt annat än light och bjuder på inspirerande föredrag och kunskap för branschen.

På detta Papermakers Light kommer vi att lägga fokus på samverkan och få ta del av flera lyckade exempel på företag som lyckats med detta.

Innehåll

  • Framtidens utmaningar löser vi tillsammans, Jonas Gustavsson, vd och koncernchef på AFRY
  • Long-term thinking + Action = Lasting impact, Nigel Lake, medgrundare av Pottinger (på engelska)
  • Samverkan som lönar sig: Fridh och Hell’s, Hilmer Andersson, Karlstads Energi och Bioshare delar med sig av framgångsrecept
  • Samarbeten för nya förpackningsinnovationer, Evelina Nilsson, verksamhetsansvarig på Bobygrafiska
  • Träffa Sting Bioeconomy – spetsinkubatorn som utvecklar företag inom bioekonomin
  • Paper Province framtidsstrategi, så tar vi oss till nya höjder tillsammans

Evenemanget är en långlivad och uppskattad tradition för alla som är verksamma inom eller intresserade av pappers- och skogsindustrin med omnejd. En förmiddag som du inte vill missa!

NÄR: 12 maj klockan 10.00 – 12.00. Efter eventet får du gärna stanna kvar en stund för att  mingla med oss i Zoom.
VAR: Online
PRIS: Gratis för Paper Province medlemmar och 100 kr för övriga.

Du som inte är medlem betalar ditt deltagande via Swish i samband med anmälan till nummer: 1236783773. Ange vilket företag som du jobbar på. Om du önskar kvitto kan du mejla oss på info@paperprovince.com. Du kan också mejla oss om du önskar annat betalningsmetod.

ANMÄLAN: Görs här > senast 11 maj.

Länk skickas ut via mejl till alla anmälda innan eventet.

Mer om Nigel Lake

Nigel Lake

Nigel Lake är medgrundare av det globala rådgivningsföretaget Pottinger, som hjälper företag och offentliga organisationer att växa och utvecklas. Nigel är också föreläsare och författare till boken “The Long Term Starts Tomorrow”, samt en erkänd systemtänkare med fokus på framtiden. Nigel har en bakgrund inom ekonomi och vetenskap, och specialiserar sig på att identifiera och driva förändringar i komplexa miljöer genom att tillämpa strategisk vision, systemtänkande, ekonomisk analys, samarbete och affärskunskap och kommunikation.

På Papermakers Light är han med oss hela vägen från New York för att dela med sig av sina tankar om samverkan, kluster och långsiktig förändring.

Mer om Jonas Gustavsson

Jonas Gustavsson

Jonas Gustavsson är civilingenjören som leder konsultbolaget AFRY, som hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. ​Jonas karriär har gått via flera ledande befattningar, bland annat Sandvik, Bombardier och ABB. 2017 fick Jonas uppdraget som vd och koncernchef för ÅF (nuvarande AFRY). Jonas är också vice ordförande i Teknikföretagen.

Jonas kommer att berätta hur AFRY jobbar med samverkan mellan sektorer och tvärdisciplinärt tänkande för att hitta lösningar på de stora framtidsutmaningar vi står inför. Han berättar också vad som krävs för att samverkan ska fungera i praktiken.