Datum: 27/3

Paper Province-resan för ingenjörsstudenter på Chalmers

Läser du till ingenjör på Chalmers? Då är du välkommen med på en spännande resa. Den 27 mars fyller vi en buss med ingenjörsstudenter och beger oss av mot Karlstad. Det blir en dag full med möjligheter att knyta värdefulla kontakter, lära sig av andra unga ingenjörer, besöka framgångsrika företag och få en bättre insikt i det som är viktigast för oss – skoglig bioekonomi.

Några av de som tidigare följt med på Paper Province-resan arbetar idag på något av våra medlemsföretag. Andra har skrivit sitt examensarbete eller gjort sin praktik i Paper Province, tack vare de kontakter som skapades under resan. Häng med du också så får du se vilka spännande karriärvägar som finns.

Dagen är helt kostnadsfri. Den börjar med att du kliver på en buss som plockar upp er vid Chalmersplatsen, därefter bär det av mot Värmland – kärnan av klustret Paper Province. Här får ni besöka tre av våra drygt 100 framgångsrika medlemsföretag och träffa unga ingenjörer och företagsrepresentanter från sju av dem.

I år får ni se er om hos Nordic Paper Bäckhammar, Stora Enso Skoghall och Karlstads Energi. Ute på plats kommer ni även att träffa Somas, BTG, BillerudKorsnäs Gruvön och ÅF. De kommer alla ge er en insikt i deras verksamhet och hur det kan vara att arbeta som ingenjör hos dem. Dagen knyts ihop med en smaskig buffé varpå ni får möjlighet att mingla med representanter från företagen som varit med under dagen. Detta brukar vara en mycket uppskattad dag, så ta chansen, anmäl dig nu! Platserna är begränsade.

NÄR: Onsdag 27 mars
VART: Vi hämtar och lämnar vid Chalmersplatsen
PRIS: Resan är kostnadsfri! Dock är det viktigt att du avanmäler dig om du får förhinder. Vid avanmälan efter 20 mars tar vi ut en kostnad på 250 kr om du inte hittar någon som ersätter dig. Uteblir du utan avanmälan faktureras du istället 500 kr.
ANMÄLAN: Sista anmälningsdag har passerat. Platser finnas kvar pga avhopp. Kontakta m.hilden@paperprovince.com om du vill följa med.

OBS! Samtliga föredrag och rundvandringar under dagen hålls på svenska. De som kommit längst i sin utbildning kommer att prioriteras om bussen fylls. Det innebär att du som är i början av din utbildning är välkommen att anmäla dig men kan komma att hamna som reserv.

Image

Malin Hildén

Kommunikatör


+46 (0)70-219 08 98
m.hilden@paperprovince.com

Paper Province-resan