Inställt: Paper Province-resan för ingenjörsstudenter på Chalmers
Datum: 15/4

Inställt: Paper Province-resan för ingenjörsstudenter på Chalmers

OBS: Evenemanget är inställt med anledning av COVID-19 (Corona-viruset). Vi återkommer med information om ett nytt tillfälle för detta arrangemang längre fram.

 

Om Paper Province-resan

Läser du till ingenjör på Chalmers? Då är du välkommen med på en spännande resa. Vi fyller en buss och beger oss av mot Karlstad. Det blir en dag full med möjligheter att knyta värdefulla kontakter, lära sig av andra unga ingenjörer, besöka framgångsrika företag och få en bättre insikt i det som är viktigast för oss – skoglig bioekonomi.

Några av de som tidigare följt med på Paper Province-resan arbetar idag på något av våra medlemsföretag. Andra har skrivit sitt examensarbete eller gjort sin praktik i Paper Province, tack vare de kontakter som skapades under resan. Häng med du också så får du se vilka spännande karriärvägar som finns.

Dagen är helt kostnadsfri. Den börjar med att du kliver på en buss som plockar upp er vid Chalmersplatsen, därefter bär det av mot Värmland – kärnan av klustret Paper Province. Här får ni besöka tre av våra drygt 100 framgångsrika medlemsföretag och träffa unga ingenjörer och företagsrepresentanter från åtta av dem.

I år får ni se er om hos Somas, BillerudKorsnäs Gruvön och Valmet. Ute på plats kommer ni även att träffa BTG, Moelven Skog, AFRY, Stora Enso Skoghall mfl. De kommer alla ge er en inblick i verksamheterna och hur det kan vara att arbeta som ingenjör hos dem. Dagen knyts ihop med en smaskig buffé varpå ni får möjlighet att mingla med representanter från företagen som varit med under dagen. Detta brukar vara en mycket uppskattad dag, så ta chansen, anmäl dig nu! Platserna är begränsade.

NÄR: Arrangemanget är inställt. Vi återkommer med ett nytt datum.

 

Image

Malin Hildén

Kommunikatör


+46 (0)70-219 08 98
m.hilden@paperprovince.com