Datum: 17/4

Paper Province-resan för blivande ingenjörer

Du som läser till ingenjör på Chalmers har nu möjlighet att följa med på årets Paper Province-resa. Det är en dag fullproppad med möjligheter att knyta värdefulla kontakter, lära sig av andra unga ingenjörer, besöka framgångsrika företag och få en bättre insikt i det som är viktigast för oss – skoglig bioekonomi.

Några av de som tidigare följt med på Chalmersresan arbetar idag på något av våra medlemsföretag. Andra har skrivit sitt examensarbete eller gjort sin praktik i Paper Province, tack vare de kontakter som skapades under resan. Häng med du också så får du se vilka spännande karriärvägar som finns.

Dagen är helt kostnadsfri. Den börjar med att du kliver på en buss som plockar upp er på Chalmersplatsen, därefter bär det av mot Värmland – kärnan av Paper Province kluster. Här får ni besöka två av våra närmare 100 framgångsrika medlemsföretag och träffa unga ingenjörer och företagsrepresentanter från sju av dem.

I år får ni se er om hos Triton Valsteknik och Stora Enso Skoghall. Ute på plats kommer ni även att träffa Somas, Nordic Paper, BillerudKorsnäs Gruvön, BTG och Cellcomb. De kommer alla ge er en insikt i deras verksamhet och hur det kan vara att arbeta som ingenjör hos dem. Dagen knyts ihop med en smaskig buffé varpå ni får möjlighet att mingla med representanter från företagen som varit med under dagen. Detta brukar vara en mycket uppskattad dag, så ta chansen, anmäl dig nu! Platserna är begränsade.

NÄR: Tisdag 17 april
VART: Vi hämtar och lämnar vid Chalmersplatsen
PRIS: Resan är kostnadsfri. Dock är det viktigt att du avanmäler dig om du får förhinder. Vid avanmälan efter 11 april tar vi ut en kostnad på 250 kr om du inte hittar någon som ersätter dig. Uteblir du utan avanmälan faktureras du istället 500 kr.
ANMÄLAN: Görs här senast den 11 april
OBS! Samtliga föredrag och rundvandringar under dagen hålls på svenska. De som kommit längst i sin utbildning kommer att prioriteras om bussen fylls. Det innebär att du som är i början av din utbildning är välkommen att anmäla dig men kan komma att hamna som reserv.

Vid hårt tryck på platserna kommer de som kommit längst i utbildningen få förtur, det innebär t ex att du som läser första året kan bli reserv, du är dock välkommen att anmäla dig.

Image

Malin Hildén

Kommunikatör


+46 (0)70-219 08 98
m.hilden@paperprovince.com

Program 2018