Paper Province-resan 2023
Datum: 4/4

Paper Province-resan 2023

Läser du till ingenjör eller går en teknisk utbildning på Chalmers, KTH eller Karlstads universitet? I så fall är du välkommen med på Paper Province-resan som tar dig direkt till flera företag som längtar efter att träffa just dig. Så boka en plats på bussen och ta reda på vilka arbetstillfällen och möjligheter Värmland har att erbjuda.

Paper Province-resan är den 4 april. Då fyller vi tre bussar med universitetsstudenter från Chalmers, KTH och Karlstads universitet. Det är en kostnadsfri resa som under en dag ger dig chans att träffa företag, undersöka olika karriärsval och lära dig om arbetsmöjligheterna bland företagen, i Värmland och inom skoglig bioekonomi.

Extra spännande blir det att få lyssna till företagens egna ingenjörer och deras karriärsval. Hur hamnade de där de är i dag, vad har de för utbildning och vad gör de egentligen på arbetet?

Under dagen tar vi dig till företagen, på eftermiddagen tar vi företagen till dig. Vi sluter då upp för en middag på Sveriges näst största nattklubb, Nöjesfabriken, för att äta en gemensam middag.

Paper Provincre-resan ger dig alltså möjlighet att både lära av andra ingenjörer och att knyta kontakter med arbetsgivare. Vi tror att du har goda möjligheter att ta dina första kliv i din framtida karriär just i Värmland så ta chansen och följ med!

Bland företagen som du får träffa finns bland annat Stora Enso Skoghalls bruk, Valmet, Rottneros, Somas, Billerud och Nordic Paper, LignoCity, Skogsindustrierna och oss på Paper Province så klart.

Resan är kostnadsfri men platserna är begränsade. Sista anmälningsdag är onsdag 29 mars. Önskar du anmäla dig är det viktigt att du gör det för rätt skola. Här registrerar du dig:

Studerar du till ingenjör på KTH skickar du in din anmälan här.

Studerar du på Chalmers skickar du in din anmälan här.

Studerar du på Karlstads universitet skickar du in din anmälan här.

Vid fullbokat event kan du anmäla dig till väntelistan. Vid behov av prioritering av platser kommer urval göras baserat på årskurs.