Öppet samtal om Värmlands digitalisering
Datum: 23/5

Öppet samtal om Värmlands digitalisering

Hur går det med den värmländska digitaliseringen och hur ser framtiden ut? Den 23 maj välkomnar vi alla att prata digitalisering med oss. Kom och dela med dig av dina tankar, lyssna till andra och ställ frågor.

Träffen är en del av ett digitaliseringsprojekt som ska göra att utvecklingen i Värmland får mer fart. För att bidra till detta arbetar Värmland tillsammans med regioner i Frankrike och Österrike. Nu vill vi berätta mer om hur det har gått hittills och utbyta tankar och idéer i ett öppet samtal.

NÄR: 23 maj klockan 16:30-18:00

VAR: Karlstad Innovation Park, våning 3, Fiket

Det blir samtal, mingel och fika.

Anmäl dig genom att mejla: helen.vogelmann@regionvarmland.se

DigiTeRRi Värmland (Compare, Paper Province, Karlstad universitet och Region Värmland, Regional utvecklingsförvaltning) hälsar dig välkommen!

Om projektet Digiterri

Digiterri startade upp 2020 och målet är att bidra till attraktions- och konkurrenskraft genom ökad digitalisering. Sedan dess har olika aktörer inom privat, offentlig och idéburen sektor samlats kring vision och färdplaner för att snabba på digitaliseringsresan i regionerna Värmland, Steiermark i Österrike och Grand Est i Frankrike. RRI, Responsible Research and Innovation är en metod för social, ekonomisk och ekologiskt hållbar utveckling som används i Digiterri. I Värmland drivs projektet av Karlstads universitet, Paper Province, Region Värmland och Compare. Koordinator för hela EU-projektet Digiterri är Austrian Institute of Technology i Wien.