Onlineutbildning om industriell symbios
Datum: 25/8 - 27/8

Onlineutbildning om industriell symbios

Föreställ dig ett samhälle där vi delar på resurserna. Inte bara på ett privat plan, utan också inom industrin. Det kan bli verklighet genom industriell symbios, där restflöden används som resurser för nästa led och därmed ger liv åt nya affärsidéer som är miljömässigt och ekonomiskt hållbara!

Som projektpartners inom Baltic Industrial Symbiosis är vi på Paper Province glada över att kunna bjuda in dig till en onlineutbildning inom industriell symbios! Utbildningen leds av experter från Linköpings Universitet (LiU) och förutom att ge kunskap om relevanta områden kommer den interaktiva utbildningen att erbjuda möjligheter till dialog, praktiska övningar och erfarenhetsutbyte deltagare emellan.

Syftet med dagarna är att ge en introduktion till området och efter genomförandet tilldelas ett certifikat, ”Industrial Symbiosis Facilitation Training”, utfärdat av (LiU). För intresserade erbjuds också möjligheten att arbeta med praktiska uppgifter de efterföljande veckorna efter utbildningen, för att sedan ha ett uppföljande möte där prestationer, utmaningar och upplevelser diskuteras.

DATUM
25 augusti klockan 09.00 – 12.00
26 augusti klockan 09.00 – 12.00
27 augusti klockan 09.00 – 12.00

För att anmäla dig och säkra din plats behöver du maila din anmälan till m.natonska@paperprovince.ocm.

Utbildningen är kostnadsfri och genomförs online på engelska. För ytterligare frågor, vänligen maila murat.mirata@liu.

Vi hoppas på att få träffa dig den 25 – 27 augusti!