Nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader
Datum: 31/1

Nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader

Har du en vara, tjänst eller affärsmodell som bidrar till ett mer hållbart samhälle? Projektet Sustainable Business Cleantech stöttar värmländska företag att utveckla hållbara lösningar samt att tillgängliggöra dessa på tillväxtmarknader. Den 31 januari kan du komma och lyssna till dem på Företagssalongen och lära dig mer om hur projektet kan öka dina affärsmöjligheter och din konkurrenskraft!

Sustainable Business Cleantech är ett projekt som arbetar för att få fler värmländska företag att utveckla hållbara produkter, tjänster, affärsmodeller och systemlösningar samt etablera sig på de växande marknaderna. Fokus är att skapa hållbar tillväxt och fler hållbara affärer genom att underlätta internationalisering av företag med hållbara lösningar.

Bland föredragen på årets första Företagssalongen kommer Hanna Grevillius, kommunikatör, att berätta om projektet Sustainable Business Cleantech under rubriken Från Sverige till Afrika – export av värmländska, hållbara innovationer. Föredraget börjar kl 14.30

Förboka plats: hanna.grevillius@lifefoundation.se