Öka dina affärer med immateriella tillgångar
Datum: 19/9

Öka dina affärer med immateriella tillgångar

Immateriella tillgångar kan utgöra stora värden i ett företag. De kan också utgöra hela grunden för företagets framtida intäkter och möjligheter till tillväxt. Kom och lär dig mer när Almi bjuder in till ett seminarium med fokus på affärsnyttan med immateriella tillgångar.

Under seminariet gör vi en övergripande genomgång av området med fokus på varumärket. En stor del av tiden ägnar vi åt diskussion kring exempelföretag och kring situationen i seminariedeltagarnas egna företag. Vi använder oss av en praktisk modell för att tillämpa kunskaperna som framkommer.

Vad kommer jag att lära mig?

Du får en övergripande genomgång av områden som patent, varumärke, mönsterskydd och upphovsrätt. Fokus ligger på dialog, diskussion och erfarenhetsutbyte med övriga seminariedeltagare. Du får också veta mer om vad Almi och PRV kan bidraga med i företagets fortsatta utveckling.

Hur förbereder jag mig?

Förbered dig gärna genom gå igenom PRV-skolan genom denna länk https://www.prv.se/sv/utbildning/prv-skolan-online/ Där får du en introduktion till immaterialrätt. Här kan du också fördjupa dina kunskaper inom olika områden av immaterialrätt. (Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. PRV arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft)

När: 19 september, kl 9.00-12.00
Vart: Innovation Park, Sommargatan 101A, Karlstad
Anmälan: Görs här…