Nyföretagarcentrum livesändning: Inspireras av kvinnorna som driver eget
Datum: 15/12

Nyföretagarcentrum livesändning: Inspireras av kvinnorna som driver eget

Träffa entreprenörerna Pauline Grindvall och Cecilia Cekestrand den 15 december när Nyföretagarcentrum arrangerar en livesändning.

I den här seminarieserien för Nyföretagarcentrum fram kvinnorna som GÖR DET, driver företag. Entreprenörer som med sina berättelser, kunskaper och tips kan inspirera dig att GÖRA DET. Man kommer prata om gästernas företagsresor, fallgroparna och tipsen, kvinnor i företagsstatistiken och framtidens trender.

2019 stod kvinnorna för endast en tredjedel av de startade företagen. Med det som bakgrund vill arrangören inspirera fler kvinnor och såklart även män, att våga ta steget!

En inspirerande livesändning, ledd av verksamhetsledaren och företagsrådgivaren Cecilia Fjellman Fredholm på Nyföretagarcentrum Södra Värmland. På plats i studion finns entreprenören Pauline Grindvall som driver det framgångsrika kalasbolaget My perfect Day. Med i studion sitter också företagaren/coachen Cecilia Cekestrand med både sina perspektiv som företagare men också sina verktyg för att gå från idé till handling. Externa gäster via länk är tjejerna som driver Wearelaja. Tre tjejer som byggt upp en upplevelse- och innovationsbyrån som får människor att utveckla och utvecklas – tillsammans.

Hållbarhet är kärnan i det de gör och de skapar nytänkande processer med inspiration från Design Thinking. Hur ser de på kvinnors entreprenörskap, hur får de ihop liv och business och vilka idéer tror de på i framtiden?

NÄR: 15 december kl. 11.30-13.00
VAR: Online via Facebook: Länk >
ANMÄLAN: Ingen avgift eller anmälan

Läs mer på yforetagarcentrum.se